4 Şubat 2009 Çarşamba

Mmmm... Pide & Tereyağı


Kim istemez ki acıktığında, dumanları tüten bir pideye tereyağı sürüp yemeği?


Muhteşem ikili! Hele de pidenin arasından hafiften bir sarımsak kokusu gelirse..


İşte sarımsaklı tereyağı:


Kabınızın alacağı ölçüde tereyağı

Sarımsak (ben 50 gr için 2 diş hesaplıyorum)
Tereyağını eritin. Dövülmüş sarımsakla karıştırın. Servis kabınıza dökün. Önce oda sıcaklığında, sonra buzdolabında soğutun.
İsterseniz tereyağına kırmızı biber, hatta kekik, biberiye de karıştırıp ayrı kaplarda rengarenk sunumlar yapabilirsiniz.
Hımm, bu benim de aklımda olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder